Gratis design Netto inkoopsite voor wederverkopers Snelle levertijden
Logo Logo
Bedrukt Tassen
U bent op zoek naar papieren draagtassen, plastic draagtassen of tassen van katoen, c​anvas of non-woven materiaal? U maakt een goede keuze! Bedrukte tassen zijn ideale communicatiedragers voor uw bedrijf en uw boodschap
Button

Tassen Bedrukt


Tasen drukken Tasen drukken Tasen drukken
Tasen drukken Tasen drukken Tasen drukken
Tasen drukken Tasen drukken Tasen drukken
Tasen drukken Tasen drukken Tasen drukken
Tasen drukken Tasen drukken Tasen drukken
Tasen drukken Tasen drukken Tasen drukken
Tasen drukken Tasen drukken Tasen drukken
Tasen drukken Tasen drukken Tasen drukken
Tasen drukken Tasen drukken Tasen drukken
Tasen drukken Tasen drukken Tasen drukken
Tasen drukken Tasen drukken Tasen drukken
Tasen drukken Tasen drukken Tasen drukken

Tassen drukken - Dit zijn de laatste trends
Polyester, kunststof, katoen, non-woven, jute, papier. Wij hebben tassen in allerlei soorten en maten en al vanaf 25 stuks. Heb je interesse in tassen drukken? Dit zijn de laatste trends. Een van de trends op het gebied van tassen is ‘metallics en pastel’. Een combinatie van kleurrijk en warm. Denk bijvoorbeeld aan lichtroze. Tasjes drukken kan ook in natuurlijke materialen en kleuren, zoals kurk. Onze tassencollectie bestaat uit verschillende exemplaren met kurken accenten. Ook de ‘industrieel’ trend zie je terug in ons assortiment. Je kunt tassen laten drukken met kunstleren hengsels, bijvoorbeeld. Of laat een tas drukken in de Pantone kleur van 2017: ultra violet. Hip en kleurrijk! Tassen met logo - Welke tas is geschikt?
Tassen met logo zijn al beschikbaar vanaf 25 stuks, maar zijn ook ideaal om uit te delen tijdens promotionele doeleinden. Hiermee spreek je een groot publiek aan. Voor een aantrekkelijke prijs. Maar houd vooral rekening met het materiaal. Want een catalogus weggeven in een tas die het maar net houdt? Een gemiste kans. Een tas met logo van polyester is goed bestand tegen zonlicht. Ideaal voor een festival! Zo blijven jouw tasjes met logo ook daadwerkelijk bedrukt. Je kunt ook katoenen tassen bedrukken met logo. Houd dan vooral rekening met de grammage. Dat is het gewicht van katoen, uitgedrukt in gram per vierkante meter. Hoe hoger het getal, hoe sterker de tas. Wil je liever jute tasjes met logo bedrukken? Jute is beresterk! Wil je meer informatie over de materiaalsoorten? Onze productspecialisten zijn één en al oor. Tassen bedrukt - Welk formaat heb je nodig?
Tassen bedrukt met jouw logo? Dat kan al vanaf 25 stuks. Het zijn de ideale reclamemakers. Maar welk formaat tas heb je nu eigenlijk nodig? Onze bedrukte tassen worden uitgedrukt in A3, A4 en A5. Dat betekent niet dat de tas dit formaat heeft, maar dat er spullen van die afmeting in de tas passen. Een beknopte uitleg. A3 is onder meer geschikt voor een schoenendoos, tijdschriften of kleding. A4 voor T-shirts, notitieboekjes of waterflesjes en A5 voor sieraden, cadeaubonnen of parfum. Welke draagkracht heeft een bedrukte tas? Dat heeft vooral te maken met het grammage (zoals eerder beschreven) en het type handvat. Er zijn verschillende handvatten, waaronder gestanst of gedraaid. Van koord of van lint. Gestanste handvatten zijn als het ware in de bedrukte tassen verwerkt. Dit zorgt niet alleen voor meer draagvermogen, maar ook voor draagcomfort. Tassen bedrukking - Hoe worden ze bedrukt?
Tassen met bedrukking zijn al beschikbaar vanaf 25 stuks. Wil je meer weten over tassen bedrukking? Wij leggen het je uit. Tassen worden op verschillende manieren bedrukt. Afhankelijk van het materiaalsoort. Katoenen tassen worden vooral bedrukt met zeefdruk of digitaal. Plastic tassen met zeefdruk en flexodruk. Papieren tassen met zeefdruk en offset. Katoenen tassen kunnen door zeefdruk voordelig in grote oplage bedrukt worden en hebben door digitaal printen een hoge definitie. Plastic tassen kunnen met flexodruk gemakkelijk full colour all over bedrukt worden. Het enige nadeel is dat door de complexiteit van de machine jouw bestelling iets langer op zich laat wachten. Twijfel je over leverdatum? Neem contact op met een van onze specialisten. Het voordeel van offset is dat papieren tassen all over bedrukt kunnen worden in een oneindig aantal kleuren. Hierdoor is jouw reclame supergoed zichtbaar. Tasjes met opdruk - Laat je inspireren!
Tasjes met opdruk zijn de ideale relatiegeschenken en dat al vanaf 25 stuks. Waarom? Een tas met opdruk is een echte blikvanger. Het springt in het oog van potentiële klanten. Wil je reclame maken met tassen met opdruk? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Of laat je inspireren en vraag een gratis digitaal drukvoorbeeld aan van tassen met eigen opdruk. Hoe? Upload gemakkelijk en snel je logo. Dan ontvang je van ons een voorstel waar je blij van wordt! Geheel vrijblijvend. Natuurlijk. Draagtassen bedrukken - Wij hebben een breed assortiment
Draagtassen bedrukken is al mogelijk vanaf 25 stuks. Of het nu gaat om draagtassen bedrukken, tasjes met opdruk of tassen bedrukt met tekst. Je ontvangt altijd een orderbevestiging in jouw mailbox. We houden je volledig op de hoogte van het proces: van bevestiging tot leverdatum. Een spoedlevering kunnen we vaak nog eerder leveren. Meer weten over draagtasjes bedrukken of ben je op zoek naar specifieke tassen? Onze website bestaat onder meer uit promotietassen, shopper bedrukken, reistassen en rugzakjes. Of neem contact om met onze 'Maxilianen'.

De Rol van Opdrukcentrale

De totaalleverancier van gepersonaliseerde producten voor de wederverkoper Meer dan 3000 producten, netto inkoopprijzen en webshop faciliteiten voor directe verkoop aan uw klanten.

Expert-image

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 0318-830938
E: office@opdrukcentrale.nl


Bezoekadres:
Postadres: Postbus 177 3900AD, Veenendaal Bezoekadres: Ravelijn 2 3905 NV Veenendaal


Postbus 177, 3900 AD Veenendaal


Copyright:© Opdrukcentrale.nl | 0318-830938