Gratis design Netto inkoopsite voor wederverkopers Snelle levertijden
Logo Logo

Standaard servet 1-4 kleuren, v.a 5.000 st. 3 - 5 weken

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Bij Allesbedrukt.nl bestelt u eenvoudig, goedkoop en snel digitaal bedrukte papieren servetten met uw eigen ontwerp. Voor zowel witte als gekleurde servetten biedt Allesbedrukt.nl u hiervoor de mogelijkheden. Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo voorkomt u dure extra kosten 

Het effect van bedrukte papieren servetten

Papieren servetten vormen een letterlijk visitekaartje en daarmee een interessant reclame medium voor uw boodschap. Dat papieren servetten met uw logo al vanaf 100 stuks worden bedrukt biedt een scala aan nieuwe mogelijkheden. Dit mede vanwege onze full colour digitale printtechniek. Zo kunt u met een beperkt budget al bij het kleinste evenement of feest via een servet met uw gasten communiceren. Denk aan eenmalige evenementen, bedrijfsfeesten, maar ook trouwerijen. De digitale printtechniek maakt een perfecte fotodruk mogelijk dus u kunt in woord en beeld optimaal uw gast bereiken.
We doen dit met standaard papieren celstof servetten en met de luxere en duurdere Airlaid variant. De printtechniek laat enkel het gebruik van 3 laags celstof servetten mogelijk als het gaat om standaard papier. U kunt zowel lichte kleuren als ieder full colour fotodesign op een donkere ondergrond laten drukken. De mogelijkheden zijn dus kortom eindeloos.
De kosten van het digitale servet liggen per servet hoger dan normaal, maar daar staat tegenover dat er geen dure clichekosten hoeven te worden berekend. 

De Rol van Opdrukcentrale

De totaalleverancier van gepersonaliseerde producten voor de wederverkoper Meer dan 3000 producten, netto inkoopprijzen en webshop faciliteiten voor directe verkoop aan uw klanten.

Expert-image

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 0318-830938
E: office@opdrukcentrale.nl


Bezoekadres:
Postadres: Postbus 177 3900AD, Veenendaal Bezoekadres: Ravelijn 2 3905 NV Veenendaal


Postbus 177, 3900 AD Veenendaal


Copyright:© Opdrukcentrale.nl | 0318-830938